DVI kabel

DVI kabler overfører digitale billedsignaler og benyttes ofte som forbindelse mellem computer og computerskærm, men DVI kabler er også aktuelle ved brug med projektorer, eller hvis du har en computer du ønsker tilkoblet din fladskærm. Læs mere i denne guide til DVI kabler.

Et DVI kabel giver digital billedkvalitet

I modsætning til gammeldags VGA skærmkabler, så tilbyder DVI kabler en optimal ukomprimeret digital billedkvalitet hele vejen uden konvertering af signalet.

Har du en computer med både VGA og DVI udgang, kan du altså med fordel vælge at benytte DVI udgangen for en skarpere billedkvalitet med flere detaljer.

DVI kabellængder

Her hos kabelmix.dk har vi DVI kabler fra 1,8 meter helt op til 10 meter, så du altså let kan finde det kabel, der passer til dine behov. Bemærk at DVI kabler er følsomme, hvad angår længden på kablet, så køb ikke længere end nødvendigt. Bruger du et 10 meter kabel, kan forbindelseskvaliteten afhænge af det udstyr du har tilsluttet.

DVI til HDMI kabel – Hvad er det?

Et DVI til HDMI kabel er oplagt til at tilslutte din PC til fladskærmen, eller måske til at forbinde din projektor til din PC, hvor der måske kun tilbydes DVI og ikke HDMI mulighed. Et DVI til HDMI kabel giver en 100 % digital overførsel uden kvalitetstab.

De DVI til HDMI kabler vi forhandler her hos kabelmix.dk er med DVI-D stik, altså stik til brug ved tilkobling af f.eks. et grafikkort til en fladskærm med digital overførsel.

DVI til HDMI kabellængder

Vi har hos kabelmix.dk HDMI - DVI kabler fra 1,8 meter helt op til 10 meter.  Det kan være forskelligt i forhold til tilsluttet udstyr, hvilken opløsning der er stabil på 10 meter, men typisk vil 1080p kunne lade sig gøre.

DVI til HDMI adapter – lav et DVI stik om til HDMI

En DVI til HDMI adapter er et alternativ til et DVI til HDMI kabel. Her kan du således konvertere et DVI stik til et HDMI stik og så benytte et helt almindeligt HDMI kabel.   Det kan være en fordel, såfremt du i forvejen har et passende HDMI kabel liggende, eller du kan naturligvis også bestille både DVI til HDMI adapter og HDMI kabel her på kabelmix.dk

DVI til VGA – Tilslut nyt og gammelt udstyr

Et DVI til VGA kabel er stadig en mulighed for dig, der kun har mulighed for analoge signaler via VGA tilslutning.

Måske har du en ældre PC udelukkende med VGA grafikkort udgang, som du gerne vil have tilsluttet en mere moderne computerskærm med DVI tilslutning.  Eller står du måske med en gammel PC monitor, som du egentlig godt kunne tænke dig at bruge med en PC udelukkende med DVI udgang?

Begge dele er muligt med et DVI til VGA kabel her fra kabelmix.dk

Kan vi hjælpe dig yderligere omkring DVI kabler?

Tøv ikke med at kontakte os via mail, såfremt du har spørgsmål. Vi bestræber os på at besvare alle mails så hurtigt som muligt.