HDMI Kabler

HDMI stik er en kabelforbindelse som overføre digital billede og lyd. Et HDMI stik bruges til at forbinde din DVD afspiller, Playstation 3 eller anden enhed med en HDMI udgang, til dit fladskærms tv, projektor eller lignende.

Med et HDMI stik får du mere ud af din underholdning i hjemmet eller hvor det skal bruges.

Betegnelsen 1.3 og 1.4 forklare hvilken version HDMI stikket er, forskellen på de to udgaver er at 1,4 er forberedt til at kunne overføre 3D billede, en højere opløsning og internet adgang.

Udover de tre punkter har 1.4 også en Audio Return kanal, som kan senden lyden retur fra dit tv til dit anlæg.

Det kræver selvfølgelig at dit tv har HDMI 1.4.

Det unikke ved et HDMI-stik er, at store mængder data kan transporteres fra én enhed til en anden, ligesom kablet også kan overføre lyd og billeder i én og samme forbindelse. Et HDMI-stik giver med andre ord knivskarpe billeder og sublim lyd. Et absolut must, når du skal nyde fantastiske tv-oplevelser på din fladskærm, høre krystalklar musik eller spille computer i højeste opløsning.

I modsætning til traditionelle kabler, som for eksempel antennekabler, så kan HDMI-stik også overføre store mængder data over lange afstande. Og det uden tab i signalstyrke. Du skal heller ikke bekymre dig om dårligere billed- og lydkvalitet, da signalet ikke bliver mærkbart dårligere, når kablet bliver længere. Det er en stor fordel, hvis du for eksempel skal forbinde to enheder, som står i hvert deres lokale eller lign.

Gode priser på HDMI stik

Vi fører et bredt udvalg af HDMI stik i mange forskellige længder. Fælles for alle vores kabler er, at kvaliteten er i top. På den måde er du altid sikret kabler, der bare holder og holder, når du handler hos os.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kabler eller du er i tvivl om, hvilket kabel du har brug for.