Tilbehør

Velkommen i tilbehørsafdelingen, her finder du de produkter som vi betegner som tilbehør. Normalt går kabler under kategorien ”tilbehør", men ikke hos os, her er kabler vores hovedprodukt. Af tilbehør (i vores øjne) kan bl.a. nævnes kabelorganisering, altså produkter som hjælper dig til at holder styr på dine kabler eller gemme dem lidt væk - på en pæn måde. Vi har også tilbehørsprodukter som ikke er direkte relateret til kabler, det kunne f.eks. være hukommelseskort, hvor du finder et stort udvalg som passer i rigtig mange kameraer, smartphones, camcordere osv.

Tilbehør kan også være forskellige adaptere til kabler f.eks hvis du vil samle to kabler med stik på, kan du finde en speciel samler lige netop til det kabel. Eller hvis du skal have en vinkel på dit HDMI kabel kan du finde en løs adapter lige til at montere på dit kabel.

Det kan også være en lille adapter der laver en type stik om til et andet. Eller løse stik som passer på et råt kabel, dvs. et kabel uden stik hvor man selv kan montere stik på. Ja stort set alt tænkeligt og utænkeligt som kan bruges sammen med eller på kabler.

Er der noget du mener mangler i kategorien, høre vi meget gerne fra dig.